240
آهنگ مرتضی پاشایی یادم باشی
مانتو تابستانه

مانتو تابستانه طرح آرتمیس دوخته شده از بهترین پارچه شانتون است که پوششی مناسب برای فصل تابستان است. این مانتو دارای 3 دکمه مخفی (قزن) جهت بسته شدن کامل جلوی مانتو می باشد و همچنین دارای یک سنجاق سینه در طرح مانتو می باشد که که شما می توانید برای بسته شدن مانتو نیز از آن استفاده کنید.

دکوراتیو

آمار سایت
کیف رولی لوازم آرایش

خرید کیف لوازم آرایشی رولی پیشنهاد ویژه ی ما به افرادی است که همواره از آشفتگی و به هم ریختگی وسایل خود شکایت دارند. کیف رولی لوازم آرایش Roll N Go با فضای فوق العاده زیادی که دارد، می تواند تمام لوازم آرایش، کرم ها، زیور آلات و جواهرات شما را در خود جا دهد و با توجه به حجم کمی که اشغال می نماید، می توانید آن را در همه جا با خود حمل کرده و به همراه داشته باشید.

گالری عکس
120

فروش ویژه دستگاه دلمه پیچ



دستگاه دلمه پیچ، وسیله ای فوق العاده برای آشپزخانه. در عرض چند ثانیه دلمه هایی زیبا و یکنواخت درست کنید. دارای برگه راهنمای فارسی. بهترین هدیه برای کد بانوی ایرانی...
دلمه پیچ تک برای پیچیدن فانتزی دلمه، درست کردن غذاهای فانتزی، شیرینی، لازانیا، پیراشکی، رولت و ... می باشد. با کمک این وسیله می توانید به راحتی غذاها و شیرینی هایی درست کنید که نیاز به لوله شدن و ساندویچ شدن دارند. این وسیله نیاز واقعی هر آشپزخانه و هر آشپز خوش سلیقه ای است که به زیبایی غذاها و شیرینی هایش اهمیت می دهد. کافیست خمیر یا برگ مو را با اندازه مشخص در دستگاه گذاشته و اندکی از موادی که میخواهید دلمه یا ساندویچ و حتی شیرینی شوند را در آن بریزید و با یک حرکت در کمتر از یک ثانیه دلمه یا ساندویچ رول شده خود را تحویل بگیرید. این وسیله بی نیاز از برق و باطری می باشد و امکان شستشوی آسان از ویژگی های دلمه پیچ تک می باشد.

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 34000 تومان



http://s2.picofile.com/file/7782451070/small_634430499114375000.jpg

طرز تهیه فراید چیکن


ادامه مطلب فراید چیکن »
  • 10:15:19 - 2015/1/5
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

مواد لازم:

خمیر پیتزا :به مقدار لازم
سس گوجه فرنگی: به مقدار لازم
پیاز کوچک: ۱ عدد
روغن زیتون یا مایع: ۱ قاشق سوپخوری
آویشن: ۱ قاشق مرباخوری
پنیر پیتزا: ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای: ۱ عدد خرد شده
قارچ: ۱۰۰ گرم
کالباس: ۱۰۰ گرم
سوسیس: ۱۰۰ گرم
گوشت چرخکرده: ۱۰۰ گرم
نمک . فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را درون دو قاشق روغن ریز خرد کرده و سرخ کنید . زردچوبه را بدان افزوده و گوشت چرخکرده

را اضافه و کاملا تفت دهید و بعد رب گوجه را بدان اضافه و مخلوط کنید . سوسیس و قارچ را نیز اضافه

و کمی تفت دهید در آخر فلفل دلمه ای و کالباس و نمک و فلفل را اضافه و زیر شعله را خاموش کنید

درون قالب را مقداری چرب کنید و خمیر را درون قالب با دست کاملا باز کنید و روی آن را سس گوجه

فرنگی بمالید. سپس از مواد روی سس گوجه یک ردیف بریزید. پنیر را رنده درشت کنید و در ابتدا

روی مواد کمی آویشن بپاشید و پنیر را روی آن بپاشید . دوباره مواد بریزید و آویشن بپاشید و سپس

پنیر را روی آنها بریزید و داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید. چون مواد داخل

این پیتزا پخته است فقط تا پخت کامل نان و اب شدن کامل پنیر برای پختش کافی می باشد و بهتر از

بعد از نیم ساعت از شیشه فر نکاه کنید اگر نان پخته بود خودتان مراقب باشید که فر را خاموش کرده

و پیتزا را درآورید.اگر در قسمت روی پیتزا خام بود می توانید ۵ دقیقه شعله بالا را روشن کنید.

منبع: هنرطباخی


ادامه مطلب پیتزا مخلوط »
  • 10:10:10 - 2014/8/5
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

مواد لازم.

قارچ ورقه شده ۳۰۰ گرم

گوجه فرنگی متوسط ۴ عدد

فلفل دلمه ایی خلالی شده ۱ عدد کوچک

خمیر پیتزا به مقدار لازم

نمک.فلفل.آویشن .روغن مایع به مقدار لازم

پیاز ۱ عدد متوسط

پنیر پیتزا رنده شده ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه.

ابتدا یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید و در مقدار کمی روغن تفت دهید.گوجه ها را پوست کنده و ریز خرد

کنید.زردچوبه را به پیاز اضافه کرده و گوجه ها را هم در آن بریزید و مقداری نمک اضافه و بگذارید با

حرارت کم آب گوجه ها کاملا کشیده شده و به سس غلیظی تبدیل بشه و گوجه ها کاملا له بشن سپس

قارچ ها را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید ولی نگذارید که قارچ ها آب بیندازد و زیر شعله را خاموش

کنید.کف قالب مورد نظرتان را کمی چرب کرده و خمیر را درون آن پهن کنید و روی آن کمی سس کچاب

بریزید و از مواد قارچی که تهیه کردید روی آن ریخته لابه لای آن فلفل دلمه ایی ریز خرد شده چیده و روی

آن پنیر رنده شده بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه

یا بسته به دمای فر تا زمانیکه روی پنیر طلایی شود قرار دهید.


ادامه مطلب پیتزا قارچ »
  • 07:59:09 - 2014/8/5
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

http://ashpazeirani.com/wp-content/uploads/2013/11/DSC_3795-620x330.png

برای مشاهده آموزش به ادامه مطلب مراجعه کنید…


ادامه مطلب پانا کُتا Panna cotta »
  • 05:37:49 - 2014/6/4
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

http://ashpazeirani.com/wp-content/uploads/2013/12/1477956_686521561378937_20841664_n-620x330.jpg

برای مشاهده آموزش به ادامه مطلب مراجعه کنید…


ادامه مطلب طرز تهیه باقلوای برشی »
  • 08:52:55 - 2014/4/22
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

http://ashpazeirani.com/wp-content/uploads/2013/11/%D8%B3%D9%85%D8%A8%D9%88%D8%B3%D9%87-Chef-Osama-424x330.jpg

برای مشاهده آموزش به ادامه مطلب مراجعه کنید…


ادامه مطلب سمبوسه Chef Osama »
  • 06:39:56 - 2014/1/24
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

http://ashpazeirani.com/wp-content/uploads/2013/11/6-620x330.jpg

برای مشاهده آموزش به ادامه مطلب مراجعه کنید…


ادامه مطلب نان گیس سیر با جعفری »
  • 05:54:42 - 2014/1/7
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

http://ashpazeirani.com/wp-content/uploads/2013/11/%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D9%87.jpg

برای مشاهده آموزش به ادامه مطلب مراجعه کنید


ادامه مطلب شیرینی قرابیه »
  • 14:06:12 - 2014/1/5
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

اموزش خمیر چینی و خمیر ایتالیایی